Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Runde 8 er i gang i vår store CS:GO-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vår store turnering i Counter-Strike: Global Offensive, som forøvrig kjører i sin tredje sesong, er i full sving. Faktisk begynner vi smått å nærme oss veis ende, og nesten alle divisjonen er enda åpne, det betyr at det fortsatt kan skje store overraskelser hvis et lag plutselig skulle begynne å tre frem.

I første divisjon er det eksempelvis utrolig tett løp mellom SJK Esports, Slackboys og Hold_Hurtig, hvor én feiltakelse kan avgjøre det hele.

Det krever dog at alle de planlagte kampene avholdes, og på mandag gikk vi inn i runde 8, men det er enda ikke alle lag som har fått avviklet deres kamper.

Dermed kommer vi her med en liten påminnelse.

Og hva er det nå lagene konkurrerer om? Ja, det er en premiepulje på hele 28.500 kroner, og det er også noen HP Omen 800-headsets noen av dem som kommer tett på.

Ønsker du å lære mer om våre turneringer, som avholdes hvert halvår, så klikk deg inn på vår turneringsside.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content