Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Runde 9 er i gang i vår store CS:GO-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sakte men sikkert begynner den tredje sesongen av vår store turnering i Counter-Strike: Global Offensive å nærme seg slutten. Hundrevis av lag har sluttet seg til oss, og spilt et utall av kamper, og nå er det bare noen få i de diverse divisjonene som kjemper om enten opprykning, eller en av de fete premiene.

Lag som SJK Esports, Slackboys og Hold_Hurtig har allerede levert imponerende prestasjoner, og det hele kulminerer meget snart.

Nå er vi i gang med runde 9, og dermed er det tid for å kontakte dem ditt lag skal spille mot, og få avviklet deres kamp. Vi forventer noen intense match-ups i løpet av de kommende dagene.

Og hva er det nå lagene konkurrerer om? Ja, det er en premiepulje på hele 28.500 kroner, og det er også noen HP Omen 800-headsets noen av dem som kommer tett på.

Ønsker du å lære mer om våre turneringer, som avholdes hvert halvår, så klikk deg inn på vår turneringsside.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content