Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Runner 3

Runner 3 kommer eksklusivt til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Choice Provisions annonserte Runner 3 for noen måneder siden regnet vi med at spillet ville komme til PC, Playstation 4, Xbox One, og det som da ble kalt Nintendo NX. Nå virker det som om tre av disse var feil.

Nintendo kan nemlig fortelle at spillet vil komme eksklusivt til Switch i høst. De ordlegger seg dog ganske nøyaktig, så det kan høres ut som dette er snakk om en tidseksklusiv. Uansett blir i alle fall Runner 3 kun å se på Nintendo sin kommende konsoll i år.

Runner 3

Relaterte tekster

0
Her er Sir Strömming fra Runner 3

Her er Sir Strömming fra Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Runner 3 kommer eksklusivt til Nintendo Switch i år, og utviklerne i Choce Provisions har nå oppdatert spillets hjemmeside med mer informasjon om en av de store nyhetene...

0
Commander Video er tilbake i Runner 3

Commander Video er tilbake i Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå syv år siden vi først stiftet bekjentskap med Commander Video, den lett gjenkjennelige hovedfiguren i Bit.Trip-universet. Nå er han klar til å gjøre comeback,...Loading next content