Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Rush: A Disney Pixar Adventure

Rush: A Disney Pixar Adventure

Glem Kinect! Rush er tilbake og denne gangen kan du spille det med en kontroller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har kanskje pensjonert Kinecten, men noen av spillene som hadde litt underholdningsverdi lever videre. Et av disse er Rush: A Disney Pixar Adventure. Spillet kom originalt ut til Xbox 360, men har nå blitt sluppet på nytt il Xbox One. Originalspillet hadde flere minspill basert på fem forskjellige Pixar-franchiser å by på, mens den nye versjonen har noen fler. Du kan spille minispill basert på Up, Toy Story, Toy Story 2, Toy Story 3, The Incredibles, Cars, Cars 2,Ratatouille og Finding Dory.

Konseptet bak spillet er at du befinner deg i en fornøyelsespark, som fungerer som en slags hub, og de forskjellige minispillene representeres av attraksjoner, som du kan gå på for å spille. Kontrollene er milevis bedre i denne versjonen, mye fordi det faktisk har støtte for kontrollere og ikke bare armveiving og gestikulering.

Rush: A Disney Pixar Adventure
Dette er en annonse:

Dette er i hovedsak et spill myntet på den yngre garde. Det er noe tilpasningsmuligheter for avataren din, som ser ut som en superhelt i The Incredibles, og en bil i Cars, men de er ikke kjempeimponerende. Du kan forandre på hudfarge, hårfarge og kjønn, men det holder nok i massevis når man tar publikummet i betraktning.

Noe jeg satt veldig pris på var muligheten til å samarbeide med en venn. Hvert brett har en rekke puzzles du kan løse sammen med en venn for å komme deg videre. De er ganske enkle, men jeg liker at det oppfordres til samarbeid fremfor konkurranse. Dette gir også spilleren en god grunn til å spille brett om igjen, siden nye områder, oppdrag og figurer blir låst opp etterhvert.

Som nevnt tidligere er Rush: A Disney Pixar Adventure en samling med minispill som byr på mye variasjon, men spillene i seg selv er ikke dermed sagt små. De er så klart basert på filmene så det blir naturlig nok racing i Cars, og undervannseventyr som ingen ringere enn Nemo i Finding Dory. I hovedsak er det snakk om enkle plattformerbrett, og favoritten min er minsipillet basert på Ratatouille, hvor man må navigere gjennom kjøkkenet og kloakken.

Rush: A Disney Pixar Adventure
Dette er en annonse:

Vanskelighetsgraden er naturlig nok ikke så veldig høy, og blir man sittende fast en plass får man muligheten til å bare hoppe over den biten og gå videre. Men hvis man vil fullføre 100% og få gullmedalje på hvert brett blir det plutselig litt mer utfordrende, og kan gi selv de mest erfarne spillerne litt hodebry.

Spillet har blitt oppgradert til 4K (på Xbox One X) og har HDR-støtte (på X og S), noe som gjør underverker for utseende til spillet. Den grunnleggende grafikken og figurene er fortsatt ganske primitiv, og er jeg generøs kan jeg vel si at utseendemessig så minner spillet meg om Nintendo. Men det hadde vært gøy å se en grafikk som virkelig tøyet grensene for ytelsen til konsollen, og var like visuelt imponerende som Pixar-filmene er.

Rush: A Disney Pixar Adventure

En annen ulempe med alderen til spillet er at alle filmene som er inkludert føles litt utdaterte. Jeg digger dem fremdeles, men det hadde vært gøy om de hadde inkludert The Good Dinosaur, Inside Out, Brave, eller den nylige utgitte Coco. For det tiltenkte publikummet er nok noen av de inkluderte filmene litt for gamle, med unntak av Cars, som er ganske tidløs (sikkert takket være alle oppfølgerne).

Rush: A Disney Pixar AdventureRush: A Disney Pixar AdventureRush: A Disney Pixar Adventure

Dette er en nytugivelse som mangler det lille ekstra som tar den fra 'helt ok' til 'anbefales'. Den har nok innhold til å underholde en liten stund, men ulikt konkurrerende spill fra Nintendo, Skylanders og TTs Lego-franchise, har ikke samlingen det som kreves for at yngre spillere vil komme tilbake gang etter gang. Det vi har er en fornøyelig liten Pixar-godbit, litt som å finne en samling med Disney-filmer på salg. Gøy, men ikke noe mer enn det.

Rush: A Disney Pixar AdventureRush: A Disney Pixar AdventureRush: A Disney Pixar Adventure
Rush: A Disney Pixar AdventureRush: A Disney Pixar AdventureRush: A Disney Pixar Adventure
06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Mye variasjon, co-op, koselig design, grei gjenspillingsverdi, forbedrede kontroller
-
Utdatert filmutvalg, treig hub-verden, mangler utfordringer
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content