Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Ultimate Marvel vs Capcom 3

RyanLV vant den antatt siste UMvC3-turneringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med lanseringen av Marvel vs. Capcom: Infinite i horisonten, er det sannsynlig at helgens Evo 2017 var det siste vi så til Ultimate Marvel vs. Capcom 3. Der kunne Ryan 'RyanLV' Romero fra Splyce ta med seg førstepremien.

Regjerende mester Christopher 'NYChrisG' Gonzalez tapt mot RyanLV hele to ganger, for det møttes både i vinnernes finale og i hovedfinalen. Ettersom den regjerende mesteren ble slått, er det altså ingen i spillets historie som har klart å forsvare en tittel i dette spillet på Evo.

Jose 'Quackbot' Aldape kom på tredjeplass, og med det overrasket han både seg selv og alle andre. Vi mistenker at vi kommer til å få se mer av ham i tiden fremover.

Ultimate Marvel vs Capcom 3
Photo: Evo

Relaterte tekster

3
Ultimate Marvel vs Capcom 3Score

Ultimate Marvel vs Capcom 3

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West - GRDK

Er dette det ultimate slåssespillet til PS Vita? Vi har prøvd oss på actionfylte slåsskamper i Marvel og Capcoms univers.

3
Ultimate Marvel vs Capcom 3Score

Ultimate Marvel vs Capcom 3

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

En fargerik, morsom og kaotisk opplevelse for alle slåssespillentusiaster. Vi har tatt pulsen på Ultimate Marvel vs. Capcom 3...Loading next content