Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Payday 3
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

   Rykte: Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp-utgivelsen kan bli reannonsert snart

   Den opprinnelige utgivelsen ble utsatt på grunn av Russlands eskalerende krig i Ukraina.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det er tilfeller der en lansering kan bli sterkt favorisert eller sterkt påvirket av verdens tilstand på den tiden. Det er positive eksempler, for eksempel suksessen (langt utover forventningene) med Animal Crossing: New Horizons. Spillet kom ut da pandemien hadde fått de fleste til å holde inne og hjalp millioner av mennesker med å takle denne isolasjonen.

   Men det er andre tilfeller der en utgivelse sammenfaller med en hendelse som kan påvirke både spillet og utgiverens image, slik tilfellet var med den russiske invasjonen av Ukraina og den da forestående utgivelsen av Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp. Spillet skulle egentlig lanseres 8. april 2022, men ble utsatt på ubestemt tid på grunn av krigen. Og selv om det var noen heldige som var i stand til å spille spillet for en stund siden, venter resten av oss fortsatt på nyheter om den fremtidige utgivelsen. Vel, nå har vi data som tyder på at vi kanskje får se spillet i år.

   En tråd på Famiboards har tilsynelatende fremhevet endringer i spillets eShop-side, med en "ny NSUID vedlagt". Som forklart i samme innlegg betyr en ny NSUID at "forhåndsbestillinger vil gå live på et tidspunkt i fremtiden".

   I tillegg har annonser for Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp blitt funnet på nettet, inkludert nettsteder som Amazon Mexico, Amazon Canada, Walmart, Best Buy og EB Games (takk, My Nintendo News).

   Ser du fortsatt frem til å spille disse nye versjonene av Advance Wars?

   Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

   Relaterte tekster

   0
   Advance Wars 1+2: Re-Boot CampScore

   Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

   ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

   En klassisk Nintendo-serie er tilbake for å gjenerobre gamle fans og rekruttere et nytt publikum. Kjernen er fortsatt bunnsolid, men innpakningen er det verre med.   Loading next content