Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Rykte: Det koster 170 millioner å delta i Overwatch League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge kilder ESPN har snakket med skal Activision Blizzard ha problemer med å skaffe lag til den kommende Overwatch League, og en av grunnene skal være at det koster 170 millioner kroner (20 millioner dollar) å delta.

I tillegg til dette hevder kildene at prisene kan bli høyere i større markeder som Los Angeles i California, og lagene er ikke garantert en del av omsetningen før etter 2021, gitt at Blizzard oppnår uspesifiserte mål. På toppen av dette skal ligaen kreve 25 prosent av summen et lag får skulle det velge å selge sin plass.

Hva tenker du om disse ryktene?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content