Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Rykte: Diablo 3 til helgen?

Bilde skaper spekulasjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tid for litt Blizzard-spekulasjoner før min tur til Paris på fredag.

Blizzard har lagt opp en ny splash-side på forsiden til www.blizzard.com. Det er et bilde av en stor isblokk av noe slag, som til nå har to runer i seg. Ved en nærmere titt viser deg så å være runene for Hel og Sheal som brukes i Diablo og Diablo 2. Andre spekulasjoner vi kan tenke oss er:

- Mange har sagt at Diablo kommer når helvete fryser over. Som bilde på forsiden til Blizzard kan indikere ganske visuelt.
- Den 29. juni - dag to av Blizzard Invitational - er det syv år siden Diablo 2 ble sluppet i USA.
- Mange sier at dette bare er for å pimpe Wrath of the Lich King. Spørsmålet er mer, hvorfor skulle Blizzard gjøre det nå? Alle vet at Lich King kommer, og det er ingen grunn til å hype det opp mer.
- Blizzard jobber med et spill som de har gitt kodenavnet Hydra. Hva dette spiller er vet ingen, men spekulasjonene sier at det er Diablo 3.
- De har etterlyst stillinger som skal jobbe sammen med teamet bak Diablo 2. Som kan være en indikasjon på at de faktisk jobber med det.
- Blizzard elsker å gjøre ting som dette. Å mate sine fans litt og litt for å se hva slags galskap de kommer opp med.
- 2 mai skrev jeg en nyhet om at Blizzard hadde gått til anskaffelse av Diablo3.com, som betyr at de må jo bruke det nye domenet til noe.

Som det er nå, så er dette bare rykter og spekulasjoner. Gamereactor vil være til stede i Paris under hele Blizzard Invitational 28 og 29 juni, og vil legge opp nyheter så fort vi har dem.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content