Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Rykte: DX11 til Crysis 2 likevel

Men fortsatt et par måneder unna

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Reaksjonen over at PC-versjonen av Crysis 2 ikke hadde høyere Directx-støtte enn versjon 9c var stor blant mange spillere.

Skuffelsen nådde nye høyder i går, da det kom inn meldinger om at oppdatert Directx-støtte muligens ikke ville dukke opp i det hele tatt.

I dag kan imidlertid fortvilte PC-entusiaster puste lettet ut ettersom nye rykter går langt i å bekreftet at DX11-støtte faktisk er på vei.

Som meldt av VG247 har nemlig spillsiden Eurogamer vært i kontakt med det de kaller en sikker kilde fra Crytek som har bekreftet at en DX11-oppdatering er på vei.

Av dagens rykter kommer det imidlertid også frem at oppdateringen fortsatt er noen måneder unna i tid.

Man må altså belage seg på litt lenger ventetid, men i det minste ser det ut som den etterspurte grafiske overhalingen vil finne sted.

Crysis 2
Hva synes dere? Ikke pent nok?

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content