Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo II

Rykte: En Diablo II-remaster kommer senere i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For en stund siden hørte vi fra noen kilder at Blizzard jobbet med en tredjepart om en remaster av Diablo II, og under BlizzCon i 2018 hørte vi til og med få uker innen showet at det faktisk ville vises frem på selve pressekonferansen. Men det skjedde ikke.

HQ

Men nå virker det som at spillet har dukket opp igjen. Den franske hjemmesiden Actugaming har tilsynelatende fått tak i informasjon om prosjektet, og de sier at spillet heter "Diablo II: Resurrected". Angivelig utvikles det av Vicarious Visions, som tidligere har stått for Crash Bandicoot: Nsane Trilogy, som stemmer overens med det vi hørte for noen år siden.

Activision sikter ifølge ryktene på en lansering senere i 2020, mer spesifikt i løpet av siste kvartal, men på grunn av situasjonen i dag er det fullt mulig at planene blir utsatt en smule, dersom spillet faktisk er på vei.

Ville du spilt en remaster av Diablo II?

Diablo II

Relaterte tekster

0
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Akkurat idet du trodde du hadde fanget beistet i rubinen, snek det seg ut bakveien...Stortittelen Diablo 2 er her!

0
Slik ble Diablo virkelighet

Slik ble Diablo virkelighet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er lett å tenke at dagens spillsuksesser garantert skulle lykkes, men alle har på ett eller annet tidspunkt kun vært en idé. Dette gjelder også Blizzards vilt...

0
Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I samarbeid med IQ Media, presenterer vi ukens Diablo II konkurranse, hvor du i tillegg til å vinne utvidelsespakken, kan stikke av med masse fett Diablo merchandise.

0
Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

NYHET. Skrevet av Kristian West

Blizzard er godt i gang med den videre historien i Diablo-universet med utvidelsen Diablo II: Lord of Destruction. Og for å feire sommerværet i helvete, har de sent oss et lite værvarsel i form av 9 glinsende onde screenshots.Loading next content