Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Rykte: Er det neste Call of Duty-spillet Black Ops 4?

Kommer muligens på alle konsoller, til og med Switch!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om serien returnerte til toppform med WW2, virker det som Activision har bestemt seg for å dedikere neste spill til en litt annen gren av serien, nemlig Black Ops. Den pålitelige journalisten Marc Sellars hevder på Twitter at det neste tilskuddet til serien blir Black Ops 4, og at det kommer ut til alle konsoller...inkludert Switch!

"COD 2018 is Black Ops 4 and is coming to PS4/Xbox/PC/Switch. It is set in the modern times and is boots on the ground. The Switch version will support DLC, HD Rumble and motion controls. The Switch version is also being ported by a company which is familar with COD games."

Det er ingen hemmelighet at Nintendo har slitt med å gjøre hardcore gamere fornøyde. Call of Duty: Black Ops kom ut til Wii og Wii U, men greide ikke helt å overbevise spillerne. Denne gangen virker det som ting kan gå litt bedre for Nintendo. Switch har allerede overbevist oss med Doom, så kanskje Black Ops 4 er det som gjør at Nintendo endelig blir tatt inn i Call of Duty- varmen.

Spillet blir nok uansett satt i moderne tid, langt unna det nyeste spillet. Vi får nok vite mer i de kommende månedene, kanskje til og med før E3 i juni. Vi kommer definitivt til å holde deg oppdatert!

Synes du at Call of Duty på Switch er en god ide?

Call of Duty: Black Ops 3

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!Loading next content