Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Fallout 3-remaster, Oblivion-remaster og Dishonored 3 på trappene

FTC-dokumentene slår til igjen, men ikke ha for store forhåpninger til disse spillene ennå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En remaster av Fallout 3, et nytt Dishonored-spill og en remaster av The Elder Scrolls IV: Oblivion kan være på trappene hos Xbox, ifølge nylig lekkede dokumenter som FTC har fått tilgang til.

Disse spillene er en del av et flere år gammelt utgivelsesdokument fra Bethesda. Vi kan se hvor utdatert informasjonen er, ettersom Redfall og Starfield er oppført i planen for 2021. Men disse dokumentene viser også ting som en Fallout 3 Remaster, en Oblivion Remaster og Dishonored 3.

Selvfølgelig vil de fleste Bethesda-fans ønske å se disse spillene, vi får bare håpe at de fortsatt er i arbeid. Forsinkelser har vært utbredt i spillbransjen i årevis, men forhåpentligvis får vi etter hvert vite mer om hvorvidt disse titlene er reelle eller ikke. Inntil videre anbefaler vi at du ikke blir for opprømt før du hører noe offisielt.

Rykte: Fallout 3-remaster, Oblivion-remaster og Dishonored 3 på trappene


Loading next content