Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Rykte: Houstom Outlaws forventes å signere Nero

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene har svirret i en stund, og nå har det oppstått en rapport, som er basert på uttalelser fra Overwatch League-insideren Arran "Halo" Brown, som påstår at Houston Outlaws er i ferd med å skrive kontrakt med tidligere Guangzhou Charge DPS-stjerne Charlie "Nero" Zwarg.

Nero har spilt for Guangzhou siden november 2018 og har hatt litt blandet suksess som del av laget. Han fullførte utenfor topp åtte i 2019-sesongen, men vant Summer Showdown i APAC-regionen.

Rapporten sier også at Nero har inngått en avtale ed den andre Charge-stjernen Jung-Woo "Happy" Kim om å fortsette deres partnerskap, hvilket betyr at de begge vil flytte til samme lag.

Overwatch
Guangzhou Charge

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content