Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Rykte: Mass Effect: Andromeda får ingen utvidelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man skal ha vært veldig isolert fra omverden for å ikke ha fått med seg alt bråket rundt Mass Effect: Andromeda de siste månedene. Klager på dårlige animasjoner, tekniske problemer, og historier om en trøblete utvikling er bare noe av det som har vært pratet om. For en måned "endte" det hele med at Bioware Montreal ble ble spredd for alle vinder, og at EA sa de ville ta en pause fra Mass Effect-universet. Dagens nyhet bør derfor ikke komme som en overraskelse for de fleste av dere.

Flere av dem vi har snakket med hos både hos Bioware og Electronic Arts kan nemlig fortelle at de i utgangspunktet hadde planlagt å slippe historieutvidelser til spillet, men at sjansen for at dette skjer nå er så nærme null som det går an. De som hadde utarbeidet noen grunnleggende planer for utvidelser har blitt flyttet over til å jobbe med Anthem, EA Motive sitt Star Wars-spill, og det kommende Dragon Age-spillet. Restene av Montreal-studioet jobber med noen siste oppdatering til spillet og online-delen, så absolutt ingen jobber med å utvide historien. EA skal tilsynelatende betrakte Andromeda som en tapt sak, og vil i stedet fikse Bioware sitt rykte med å finpusse de kommende spillene deres.

Hva synes du om denne tankegangen?

Mass Effect: Andromeda

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content