Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Rykte: Metal Gear Solid 3-remaken kommer til både PlayStation og Xbox

Dette etter snakk om at spillet blir eksklusivt på Sonys konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har mistet oversikten over hvor mange ganger vi har hørt forskjellige kilder (ofte veldig gode) som hevder at Konami for tiden jobber med en nyinnspilling av det klassiske PlayStation 2-eventyret Metal Gear Solid 3: Snake Eater, allment ansett som det muligens beste spillet i den klassiske stealth-serien.

Flere av disse kildene har sagt at spillet vil være PlayStation-eksklusivt (muligens tidsbestemt), men ifølge en ny rapport fra Insider Gaming er dette feil. Mens denne generelt pålitelige nyhetssiden bekrefter at spillet faktisk kommer og vil bli avslørt onsdag under Sonys PlayStation Showcase vil det også bli utgitt for både PC og Xbox.

Dette er ikke den eneste Konami-franchisen som vil bli brakt tilbake i en ikke altfor fjern fremtid, for Silent Hill 2 Remake har allerede blitt bekreftet, samtidig som at snakket om et nytt Castlevania stadig går.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Relaterte tekster

Metal Gear Solid 3: Snake EaterScore

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Bach

En av historiens beste spillserier er nå en trilogi, hvis høye kvalitet sementeres av treeren. Dette er ganske enkelt herlig!Loading next content