Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Rykte: Peacemaker blir med i Mortal Kombat 12

Netherrealm har visst tenkt å blande universer igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I lang tid antok mange at Netherrealm Studios jobbet med en tredje del i DC-kampfranchisen Injustice ettersom de har vekslet mellom den og Mortal Kombat. Men tilbake i februar ble det avslørt at det neste spillet fra studioet faktisk er Mortal Kombat 12. Heldigvis ser det ut til at vi kan få litt DC-kjærlighet uansett.

Da DC-fanen Greg Miller twitret at Peacemaker er den beste karakteren fra DC-universet svarte Windows Central-redaktøren Jez Corden at det "Ville være kult hvis han var spillbar i et kommende kampspill".

Ettersom Corden ved flere anledninger har bevist at han har gode innsidekontakter i bransjen, kan det bety at han faktisk hinter noe. Mens Mortal Kombat 12 ikke er det eneste store kampspillet som kommer i år (vi har også Street Fighter 6 og Tekken 8) vil karakteren Peacemaker definitivt passe godt til Mortal Kombat siden eieren av Netherrealm Studios, Warner Bros., også eier DC.

Vil du spille som Peacemaker hvis han dukker opp i Mortal Kombat 12?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content