Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Rykte: Philadelphia Fusion vil signere Rascal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Slev om det enda ikke foreligger noen offisiell bekreftelse, så svirrer det rykter nå om en ganske prominent avtale mellom tidligere San Francisco Shock DPS-stjerne og dobbelt OWL-vinner Don-jun "Rascal" Kim og et helt nytt lag.

Via blant annet Twitter sier Aaron "Halo" Brown følgende:

"According to sources, it is likely that former San Francisco Shock DPS Dong-Jun "Rascal" Kim will be joining the Philadelphia Fusion."

Ja, Philadelphia Fusion. Dette vil i så fall være litt av et scoop for laget, da Rascal er en av de beste spillerne i Overwatch League.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content