Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Rykte: Red Dead Redemption-remake er under utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes fortsatt ingen offisiell måte å spille Red Dead Redemption på PC, men utifra et nytt rykte å dømme så kan det kanskje skje neste år. Det er GameRant som skal ha snublet over informasjon om at Rockstar jobber på en komplett remake av spillet, bygget i grafikkmotoren fra Red Dead Redemption 2, som i 2021 skal lanseres til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X.

Noen av originalskuespillerne skal også være innblandet, inklusiv Rob Wiethoff som har stemmen til protagonisten John Marston, som skal spille inn stemmen på nytt for at spillet skal passe bedre sammen med Red Dead Redemption 2 (som var en prequel). Hvis dette stemmer vil en annonsering komme i løpet av dette året.

Siden det blir vanskeligere å selge Red Dead Redemption 2 igjen til de som skaffer seg PlayStation 5 og Xbox Series X, er det ikke helt ulogisk å slippe en remake av det første spillet. Kilden er dog anonym og vi sorterer dette derfor under "tvilsomt" inntil videre, og oppfordrer alle til å ta dette med en tilbørlig mengde salt.

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content