Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scalebound

Rykte: Scalebound gjenopplives av Nintendo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Game Informers Imran Khan fikk mange spillhjerter til å hoppe over et slag eller to da han sa følgende under Kinda Funny Games Daily forrige onsdag:

"There's a game that's thought to be dead that Nintendo's reviving, and it's not one that people would expect. It was very much a title that was dead and buried. Very officially cancelled."

Hvilket spill kunne det være snakk om? En haug med teorier og spekulasjoner har florert på internett de siste dagene, men nå hevder Nintendo Insider sine kilder at det er snakk om et spill de færreste har turt å tenke på, nemlig Scalebound.

Det har gått to år siden Microsoft annonserte at de hadde kansellert Platinum Games' prosjekt, og Hideki Kamiya har ved flere anledninger sagt at dette var ekstremt skuffende for han. Nå hevder altså Nintendo Insider at bønnene til Kamiya-san har blit hørt, og at Nintendo har gjenopplivet utviklingen av spillet som et Switch-eksklusiv. Nintendo og Platinum Games har jo et meget tett forhold og samarbeid, så det ville ikke vært ekstremt overraskende om dette er sant. Særlig siden også forholdet mellom Nintendo og Microsoft har blitt overraskende godt de siste månedene. La oss nå si det er sant: har Platinum måtte starte utviklingen helt på nytt siden de ikke kan bruke ting Microsoft hjalp dem med, eller har Phil Spencer og kompani godtatt at utviklingen fortsetter der den slapp?

Er dette den beste gjenopplivingen du kunne håpet på eller har du andre franchiser høyere på ønskelisten?

Scalebound

Relaterte teksterLoading next content