Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Rykte: Seks plasser i Overwatch League er allerede solgt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge ESPN skal det foreligge seks avtaler med lag som er interessert i å delta i Overwatch League, og kilder hevder at eieren av New England Patriots, Robert Kraft, samt New York Mets-eier Fred Wilpon også er interessert i å delta.

ESPNs kilder hevder også at lag basert i LA, San Francisco, New York og Boston skal få selskap av lag fra Shanghai og Seoul. Videre hevder kildene at Immortals og NRG Esports må ut med 20 millioner dollar for en plass i ligaen, noe som stemmer overens med tidligere rykter om Overwatch League.

Vi begynner å bli veldig nysgjerrige på Overwatch League, og lurer på om Blizzard noen gang kommer til å avsløre de virkelige tallene og vilkårene.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content