Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Suicide Squad: Kill the Justice League

Rykte: Suicide Squad: Kill the Justice Leagues forsinkelse kan bli større enn vi først trodde

Bransjeinnsider Jeff Grubb har hevdet at vi kanskje ikke ser spillet før i 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går forklarte vi at etter den dårlige mottakelsen av showcasen, hadde Suicide Squad: Kill the Justice League blitt forsinket til siste halvdel av dette året. Nå ser det ut til at forsinkelsen kan presse spillets utgivelse enda lenger tilbake.

I sitt Game Mess Decides-show hevder bransjeinsider Jeff Grubb at Suicide Squad: Kill the Justice League faktisk sikter mot en utgivelse i 2024 nå. - Dette er en større forsinkelse enn det som blir lagt ut der, sier han. "De tingene er vanskelig å spikre helt sikkert."

Grubbs påstander ser ikke ut til å være 100% solide, så ta dette ryktet med en klype salt. Men hvis Rocksteady ønsker å endre kjerneaspekter ved spillet og ikke bare legge til litt ekstra polering, kan det være nødvendig med et år til.

Sjekk ut videoen nedenfor, Suicide Squad-samtalen starter klokken 17:15.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Relaterte teksterLoading next content