Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 2

Rykteflom om Half-Life 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Fansen har ventet i årevis på det neste spillet i den fantastiske Half-Life-serien, som man antar blir hetende Half-Life 3. Utviklerne hos Valve har nektet å snakke om det neste kapitelet like lenge, men nå kan det se ut som noe er iferd med å skje. I hvert fall hvis man legger godviljen til.

HQ

Tidligere i dag sendte nemlig selskapet ut en oppdatering til Half-Life 2 gjennom Steam-systemet. Oppdateringen var på hele 3,7 gigabyte, og ifølge rapportene skal den ha ført med seg endel merkelige endringer i spillet. Blant annet skriver journalist Luke Plunkett fra spillbloggen Kotaku at spillet hans plutselig var satt til koreansk.

Den offisielle forklaringen fra Valves side er at oppdateringen kun tar for seg vedlikehold av Half-Life 2 og andre Source-spill, som er blitt konvertert til et nytt filsystem kjent som Steampipe-systemet. Byttene i språk skal ha vært en uventet feil ved oppdateringen, som skal fikses. Likevel fortestter teoriene å flyte på internett.

Først og fremst er det amerikanske PC Gamer som står for ryktene. De har nemlig vært på besøk hos Valve nylig, i forbindelse med det neste nummeret av magasinet deres.

I den sammenheng har de offentliggjort et teaser-bilde som skal være tatt i heisen hos Valve. Her kommer det frem at utviklingen av et FPS-spill foregår i 13. etasje tilfeldigvis samme nummer som nevnes i påskriften Level 13 på Steam-profilene til en rekke Valve-ansatte.

Og det stopper ikke der.

• Det neste nummeret av PC Gamer slippes den 3. juli, altså den 3. i 7. Oppdateringen til Half-Life 2 var for mange på 3,7 GB.

• Skuespiller Merle Dandrige, som har stemmen til selveste Alyx Vance skriver på Twitter at hun er tilbake i studio.

• Da Steams kundesupport twitret om oppdateringen la de ved noen koreanske skrifttegn. Disse kan angivelig oversettes til frasen prepare for unforseen consequences...

Kan ventetiden endelig være over?

Half-Life 2

Relaterte tekster

1
Half-life 2 - XboxScore

Half-life 2 - Xbox

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har reist tilbake til City 17 og vært med på tidenes beste eventyr enda en gang. Vi har satt karakter!

Half-Life 2Score

Half-Life 2

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Gordon Freeman står nok en gang i fronten, i kampen mot overmakten. Valves genistrek er en uovertruffen opplevelse!

0
Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Valve sitt Half-Life ble en stor hit i 1998. Half-Life 2 ble en enda større hit i 2004. Vi har ennå ikke fått et Half-Life 3, men vi har ikke gitt opp håpet riktig ennå....Loading next content