Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Ryktet: League of Legends Championship Series får formatoverhaling igjen i 2024

Riot Games kan bare ikke synes å få denne ligaen riktig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Av en eller annen grunn klarer ikke Riot Games å finne ut hvordan de kan bringe konkurransedyktige League of Legends til fans i Nord-Amerika. League of Legends Championship Series (LCS) blir alltid kritisert av fans, spillere, analytikere og mer, og til tross for at den nylig har fått en overhaling, har et nytt rykte antydet at LCS vil bli overhalt igjen i 2024.

Som nevnt av analytiker MonteCristo på Summoning Insight-podcasten (takk, Dexerto), ble det nevnt at LCS vil gå over til noe mer likt det EMEA Championship har gjort for 2023-sesongen.

Dette vil bety flere spill og ekstra turneringer, men kortere sett i løpet av året, og hvis dette ender opp med å bli realisert, vil det også antyde at Riot Games ser formatoverhalingen for LEC også en suksess.

Riot har ennå ikke kommet med noen offisielle kunngjøringer om denne saken ennå, så foreløpig må vi bare vente og se om det blir realisert.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content