Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

S1mple blir hos Navi i tre år til

Den ukrainske CS:GO-legenden holder seg til laget han har funnet utallige suksesser med.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oleksandr "s1mple" Kostyliev er et av de mest ikoniske navnene i den konkurrerende Counter-Strike: Global Offensive-scenen. Kjent for å være en av de mest fremtredende spillerne gjennom tidene, har han vunnet utallige Majors og turneringer gjennom årene, alle med Natus Vincere.

Og grunnen til at vi tar opp dette er fordi s1mple og esportsorganisasjonen har kunngjort at han ikke forlater Navi når som helst snart, ettersom han har signert en treårig kontraktsforlengelse.

« Takk for din tillit, tid til å arkivere enda bedre minneverdige resultater, takk til alle fans for støtte og ikke glem å støtte Ukraina i en så vanskelig tid,» sa s1mple på Twitter da han snakket om utvidelsen.

S1mple og Navi vil neste konkurrere i IEM Rio 2022, som er planlagt å finne sted mellom 31. oktober og 13. november.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content