Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

S1mple vender tilbake til CS2-turneringer etter PGL Major Copenhagen

Forvent å se Counter-Strike-legenden på scenen igjen i april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det overrasket mange da Counter-Strike -legenden Oleksandr "s1mple" Kostyljev kunngjorde at han ville ta en pause fra konkurransespill. Den enormt talentfulle proffen, som har vunnet utallige turneringer og blitt hedret for mange forskjellige ting i tillegg, bestemte seg for å trekke seg tilbake fra rampelyset i oktober 2023, noe som fikk mange til å lure på når han kommer tilbake, eller til og med om han kommer tilbake til konkurranse-CS i det hele tatt. Heldigvis gjør han det.

I en tale på IEM Katowice i helgen uttalte s1mple at han har til hensikt å komme tilbake til konkurransedyktig handling etter PGL Major København. Dette betyr i hovedsak at vi sannsynligvis kan se frem til å se s1mple på scenen igjen i april og fremover.

De nøyaktige planene for s1mples retur er ennå ikke kommunisert, men vi har i det minste en tidslinje for når han vil være tilbake.

Counter-Strike 2

Relaterte tekster

0
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har fortsatt med å desarmere bomber, redde gisler og kjøpe obskøne mengder våpen i denne oppfølgeren til det klassiske spillet.Loading next content