Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Så mye tjener Overwatch-proffene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne måneden har Blizzard åpnet informasjonskanalene knyttet til deres Overwatch League, og i dag har de publisert en rekke detaljer som blant annet omhandler lønn til spillerne.

De syv selskapene som er medeiere i ligaen skal rekruttere spillere og sette sammen lag som skal konkurrere mot hverandre. Prosessen med å få spillerne til å signere starter neste uke, nærmere bestemt 1. august, og avsluttes 30. oktober.

Spillerne har krav på kontrakter med minimum ett års varighet, og minstelønn er på 50 000 dollar (nesten 400 000 kroner). Lagene skal dessuten stå for helseforsikring og pensjonssparing, og minimum 50 prosent av premiepenger og lignende skal fordeles på spillerne.

Ved første øyekast virker det som om spillernes interesser blir ivaretatt, noe vi setter pris på. Flere detaljer om ligaen og lagene kommer senere i år.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content