Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Så pene kan spill bli på Xbox Series X med Unreal Engine 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Over et år har gått siden Epic Games og Sony viste en meget imponerende presentasjon av hvor vakre spill som bruker den rykende ferske Unreal Engine 5-motoren kan bli på en PlayStation 5, og nå er det Microsoft sin tur til å svare.

Som lovet har The Coalition, skaperne av Gears of War 4, Gears 5 og til dels Gears Tactics, offentliggjort to videoer som viser noen av måtene de har tenkt å bruke Unreal Engine 5 på Xbox Series X. Nærmere bestemt viser den første videoen hvor realistisk mennesker kan bli ved å bruke Epic sin nyeste motor, mens den andre tar for seg et område. Begge to ser som forventet ekstremt pene ut med detaljer vi aldri har sett maken til, så å slenge på at både lyset og refleksjonene reagerer i sanntid (noe man frem til nå har trengt mye maskinkraft og ekstremt heftig teknologi for å klare) er bare strø på softisen.

HQ
HQ
Så pene kan spill bli på Xbox Series X med Unreal Engine 5


Loading next content