Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Saints Row IV får "GATV"-DLC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Saints Row-serien har alltid levd godt av å parodiere populærkultur, noe som også har gått ut over andre spill, og dette ser ut til å fortsette ettersom de nå skal slippe en nedlastbar pakke de har kalt GATV.

Innholdet er derimot ikke relatert til Rockstars nyeste mesterverk, men heller en beskjeden pakke bestående av nye klær, frisyrer og et nytt våpen.

Tre poeng til Volition for bruk av humor?

Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content