Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Saints Row IV

Saints Row IV: Re-Elected

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi landet til slutt på en sjuer da vi anmeldte Saints Row IV ved lansering. Det hele ble en avveiing av kvalitetene i gameplay, historie og humor, spesielt tatt i betraktning at Volition lente seg veldig mye på den ferdige formelen fra tidligere.

I pakken merket Re-Elected ligger alle ingrediensene som skal til for at Saints Row IV hever seg noen hakk, for dette er godt innhold. Selve grunnspillet er mer eller mindre det samme som kom til PC i 2013, men i tillegg finner vi nedlastbart innhold som Enter the Dominatrix og How the Saints Save Christmas-oppdragene og tillegget Saints Row: Gat Out of Hell.

Sistnevnte gjelder imidlertid kun på Playstation 4 og Xbox One. Du kan skaffe deg Gat Out of Hell til PC, PS3 og Xbox 360 ved å betale for det, så disse versjonene representer ikke den samme verdien som de vi får til de nyeste konsollene.

Skulle du være lykkelig uvitende i forhold til hva Saints Row IV er, så kan vi fortelle at det er et sandkassespill fylt til bristepunktet med parodi og tøys. Ved å spille som sjefen selv, denne gangen president, må spilleren redde verden etter en invasjon fra verdensrommet. Spillet veksler mellom oppdrag i den virkelige verden ombord på et romskip, og oppdrag i en Matrix-aktig simulasjon hvor spilleren har lattervekkende superkrefter - oppmuntres til å bruke dem.

Dette er en annonse:
Saints Row IV

Verdenen er full av aktiviteter å ta del i og distraksjoner som underholder, og selv om disse er ganske fornøyelige er det hovedhistorien som er stjernen i showet. Alt av det som gjorde det morsomt tidligere er fortsatt med. Det er et av de morsomste spillene jeg noen gang har testet, og Volition leverer den ene vitsen etter den andre takket være godt stemmeskuespill.

Hvis vi tar utgangspunkt i hvordan spillet så ut på de gamle konsollene, er det vesentlige forbedringer på Playstation 4 og Xbox One. Det er i grunn likt som på PC, mye grunnet at dette er en PC-port. Omgivelsene har fine detaljer, og designet er av såpass høy kvalitet at det ikke gjør så mye at det ikke er det peneste spillet på markedet.

De nye oppdragene fyller ut der den gamle versjonen ble litt tynn, og Gat Out of Hell-utvidelsen gir mer å gjøre for de som ikke er lei ennå. Skulle du imidlertid være lei etter å ha spilt den gamle versjonen, så kan det holde med å skaffe seg bare utvidelsen. Innholdsmessig er det nemlig ikke nok til å forsvare nytt kjøp for de som er mette. De nye oppdragene er relativt korte, og det kosmetiske gjør ikke stort for å endre opplevelsen.

Dette er en annonse:

For å oppsummere kan jeg si at vitsene ikke treffer like godt andre gangen, og det er ikke så mange grunner til å spille historien nok en gang. Har du derimot ikke testet Saints Row IV ennå, er Saints Row IV: Re-Elected en soleklar anbefaling. Det er tross alt den overlegent beste versjonen av spillet.

HQ
Saints Row IV
Saints Row IV
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God humor, mye å gjøre, solid utvidelse på de nye konsollene, bra musikkbruk og godt stemmeskuespill.
-
Ingen utvidelse til de gamle konsollene, mye repetisjon for kjente spillere og ekstraoppdragene er veldig korte.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • TheGameGirl1
    Dette er et fantastisk spill! Gameplayen, historien og grafikken er bare helt fabelaktig! Anbefales på det varmeste. Om du liker action, fantasi og... 9/10
  • jon9kittil352
    Saints Row 4 er et utrolig bra spill som jeg anbefaler sterkt å spille. Dette er et spill for deg som liker å kødde rundt i spill. Hele spillet er... 8/10

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content