Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Saints Row: The Third Remastered annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du synes at Saints Row-serien kjørte en smule av sporet sist, og ønsker å finne tilbake til det kapitlet som for alvor gjorde serien berømt, nemlig Saints Row: The Third, så har du hellet med deg. Etter masse spekulasjon kan vi nemlig være blant de første som får avsløre at Saints Row: The Third vender tilbake på de moderne konsoller i restaurert format.

Spillet ankommer den 22. mai på PlayStation 4 og Xbox One, og det er snakk om både bedre teksturer, bedre lyssetting takket være en ny grafikkmotor, redesignede områder og mer detaljerte karaktermodeller.

Faktisk har de gått så langt som å redesigne samtlige teksturer i hele Steelport, og alle våpnene har også blitt restaurert, samt hvert eneste kjøretøy. Dessuten inneholder spillet alt av tidligere utgitt DLC, som er hele 30 stykker.

Du kan se noen bilder nedenfor.

Saints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The ThirdSaints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content