Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

San Francisco Shock får McDonalds som sponsor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

San Francisco Shock har to ganger på rad vunnet Overwatch League, men om de nyter for godt deres kommende sponsorat, kommer det kanskje til å endre seg. Laget har nemlig meldt på Twitter at de fremover vil bli sponset av fastfoodkjeden McDonalds, som ikke akkurat er kjent for deres sunne kost.

Om McDonalds vil lever Big Macs og Chicken McNuggets til laget eller om de holder seg til rent finansielle overførsler vites enda ikke, men San Francisco Shock skriver følgende om avtalen:

"Now it's always lunchtime at the Shock House. We're thrilled to welcome McDonald's to the Shock family!"

Overwatch
San Francisco Shock

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content