Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

San Francisco Shock signerer Nero og Glister

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt kaos i Overwatch League. 2021-sesongen er ikke langt unna, og det er som om alle de store lagene bytter ut på måfå akkurat nå. Vi har sett et utall nye kontrakter bli underskrevet fra transfermarkedet, og det fortsetter enda.

Det er blitt avslørt via Twitter at Charlie "Nero" Zwarg og Lim "Glister" Gil-seong begge slutter seg til San Francisco Shock. Dette skjer etter at laget mistet to medlemmer nylig, nemlig Dongjun "Rascal" Kim og Grant "Moth" Espe.

Overwatch
Photo: San Francisco Shock
Overwatch
Photo: San Francisco Shock

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content