Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

San Francisco Shock tar farvel med Rascal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert har lagt merke til, så er det for øyeblikket mye kaos i Overwatch League, hvor organisasjoner gjør store endringer på lagene sine og kvitter seg derfor med et hav av spillere. San Francisco Shock har nå avslørt via Twitter at selv de, som har vunnet to ganger på rad, nå også tar farvel med en av sine spillere, nærmere bestemt Dongjun "Rascal" Kim.

Rascal har vært meget populær som en del av laget. Han startet som en del av London Spitfire, og deretter var han litt hos Dallas Fuel, men også der fant han ingen ro.

Det vites enda ikke hvor veien hans går videre.

Overwatch
Photo: San Francisco Shock

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content