Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

San Francisco Shock tar også farvel med en rekke spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

San Francisco Shock må sies å ha hatt enorm suksess i Overwatch League. De gikk inn i 2021-sesongen som dobbelt mester, men klarte dessverre ikke å få til et hattrick. Og konsekvensene for laget er tydeligvis store, for nå har flesteparten av medlemmene forlatt det.

Via Twitter har det blitt avslørt at ledelsen nå tar farvel med hele sju spillere, nærmere bestemt: Brice "FDGod" Monsçavoir, Gil-seong "Glister" Lim, Charlie "nero" Zwarg, Sean Taiyo "ta1yo" Henderson, Joo-seok "Twilight" Lee, Seonchang "ANS" Lee, og Myeong-hwan "smurf" Yoo.

Laget skal nå gjennom en periode der de rekrutterer nye spillere, men vi vet foreløpig ikke hvem disse blir.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content