Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

San Francisco Shocks Championship-skin og Fleta MVP-skin er nå tilgjengelige

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De to Legendary-skinsene som er designet for å feire San Francisco Shocks andre seier i Overwatch League, samt spilleren Byung-sun "Fleta" Kims MVP-pris, kan nå fås i Overwatch. Nærmere bestemt kan du se dem her, hvor de kan kjøpes. De koster 200 Overwatch League Tokens, og kan kjøpes fram til den 6. april.

Fletas MVP-skin heter Good Vs. Evil, og er desegnet for å reflektere både Fletas rolige personlighet og hans aggressive spillestil. Dette skinet hører til Echo.

Det offisielle Shock-skinet er til Roadhog, og kalles Midas.

Overwatch
Overwatch
Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content