Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Sånn ser The Witcher 3: Wild Hunt ut på Steam Deck

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det ikke så altfor lenge til de første Steam Deck-konsollene sendes ut til spente forbrukere, og da får vi endelig se hva maskinen kan prestere. Allerede nå har vi dog små indikasjoner fra diverse utviklere, som er i gang med å optimalisere deres spill til maskinen.

Et eksempel på det er CD Projekt Red, som nylig har utgitt to korte klipp av The Witcher 3: Wild Hunt på maskinen via Twitter.

De sier at det er en "current-gen version", som trolig betyr at denne versjonen ikke er basert på den kommende PS5- og Xbox Series-versjonen av spillet, men heller den opprinnelige versjonen. Men dette er bare spekulasjoner.

Gleder du deg til Steam Deck?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content