Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Se 13 minutter med gameplay fra Gotham Knights - kommer bare til PC, PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går lovet plutselig Warner Bros. Games Montréal at vi skulle få se mer av Gotham Knights' Red Hood og Nightwing i dag, og det viser seg å sannelig ikke være lite.

Vi har nemlig fått hele 13 minutter med gameplay fra Gotham Knights. Dermed får vi se hvordan Nightwing foretrekker nærkamper med de elektriske køllene sine som også kan fryse fiender, Red Hood sine pistoler komme til nytte i kamper som helst skjer på avstand, ulike måter å oppgradere de ulike heltene på, hva man kan finne på i basen og selvsagt et møte med Court of Owls.

Samtidig benytter utviklerne anledningen til å bekrefte at de har bestemt seg for å kansellere PlayStation 4- og Xbox One-utgavene av spillet siden disse ville begrenset planene de har for PC, PS5 og Xbox Series.

HQ
Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Slik starter Gotham Knights

Slik starter Gotham Knights

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Filmselskaper har etter hvert fått for vane å offentliggjøre de første minuttene av storfilmene sine i håp om å gi enda flere lyst til å se resten, noe som ikke er...Loading next content