Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Se Catalyst på Apex Legends' nye Broken Moon-kart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Respawn ikke sa det rett ut forsto de som følger Apex Legends tett hva spillets femtende sesong vil by på da vi fikk kortfilmen Last Hope, men nå er det tid for en skikkelig titt på de største nyvninningene.

Som lovet har vi jo fått en gameplay trailer for Apex Legends: Eclipse, og hovedfokuset her er det nye Broken Moon-kartet med sitt "zip rail"-system og ferdighetene til Catalyst som tilsynelatende vil kunne skape hodebry for andre spillere. På toppen av dette får vi også se noen av de kule skinsene som venter i sesongens Battle Pass.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content