Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Se gameplay fra PS4-testen av Dark Souls: Remastered

Nettverkstestingen er i full sving

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenge til Dark Souls: Remastered kommer ut, og for å være sikker på at den nyoppussede utgaven fungerer som den skal har From Software bestemt seg for å kjøre i gang med en nettverkstest på PS4 og Xbox One hvor spillere kan få prøve seg på en del av the Undead Parish - et område fra ganske tidlig i spillet.

Men hvorfor denne gjentagelsen når vi allerede har skrevet en nyhet om det? Fordi, hvis du ikke har tilgang til klienten og/eller tilgang til nettverkstesten så kan du få se noen snutter med spilling i videoen under, så du kan se med egne øyne hvordan oppussingen har gått.

Hva synes du så langt, har du fått prøvd testen selv?

HQ
Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content