Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Se Hades på PlayStation 5 i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag kommer endelig det fantastiske Hades til PlayStation og Xbox, men undertegnede og et par andre i Gamereactor har allerede fått kose seg med disse utgavene en stund allerede. Som forventet er det ekstremt bra på de konsollene også, så nå som vi har lov til å snakke om det vil GRTV spille det i to timer som en del av dagens GR Live-sending. Dette betyr at du kan se det hele på GR Live-siden vår, Facebook, Youtube og Twitch fra klokken 16 i dag.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content