Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Se oss spille de to første timene av Dark Souls: Remastered

Inkluderer Undead Burg, Firelink Shrine med mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag rundet vi av uken med å ta deg på en to timers omvisningstur i Dark Souls: Remastered på PS4, som en del av livestreamen vår. Hvis du gikk glipp av det er det ingen grunn til tårer, for vi har nemlig mekket sammen en liten reprise i videoen nedenfor.

I videoen får du se Taurus Demon, Undead Burg, Firelink Shrine og en hel haug med andre ting som er en del av enhver spillers første skritt inn i Dark Souls-verdenen. Spillet kommer ut den 25. mai, og vi kommer til å ha en anmeldelse klar den 23. mai, så følg med!

Gleder du deg?

HQ
Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content