Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Se Overwatch Contenders og motta skins til spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå, og i resten av oktober, kan du følge med på Overwatch Contenders-sendingen, som kalles "Path to Pro". Ikke bare for du oppleve Overwatch på høyt nivå, for du kan også bli belønnet med eksklusive skins til spillet. Ved å se på kan du få et Contenders-skin til både Mercy og Symmetra. Du kan se det via turneringens Twitter-konto.

For å få Symmetra-skinnet må du se syv timer av streamen, og for å få Mercy-skinnet må du se hele 15 timer. Når vi når slutten av måneden resettes timeren, så tilbys nye skins.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content