Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus

Se Shadow of the Colossus' fantastiske fotomodus-bilder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Såkalte fotomoduser har blitt stadig mer populære de siste årene, noe som vel egentlig ikke er så rart. Spill ser bare bedre og bedre ut for nesten hver måned som går, så da passer det jo godt å fange noen av de fantastiske øyeblikkene på digital film. Shadow of the Colossus imponerte mange med den flotte presentasjonen sin da det kom ut i 2005, og remaken har allerede imponert undertegnende. Da passer det jo godt at Bluepoint sin utgave får en fotomodusen også, og at de ønsker å vise litt av hva den vil la oss gjøre.

Spillets "art director", Mark Skelton, sier at vi får tilgang til de samme verktøyene de har hatt under utviklingen, noe som betyr at vi kan veksle mellom ulike filtere, justere fargene, skyggene, dybden i bildet og en haug med kamerainnstillinger. Samtidig kan han fortelle at det blir mulig å beholde noen av disse innstillingene mens man faktisk spillere, noe som i alle fall gjør meg interessert i å vite akkurat hvilke ting vi kan beholde. Se bare på noen av eksemplene de har gitt oss.

Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus

Relaterte tekster

4
Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Hvordan går det når et av tidenes mest anerkjente spill blir gjenskapt for PlayStation 4? Peter har satt seg på hesteryggen til Agro for å finne det ut. Han vil nesten ikke gå ned igjen.Loading next content