Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky 2

Se Spelunky 2s første gameplayvideo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke akkurat hørt så ekstremt mye fra Spelunky 2 etter at spillet ble avduket på Paris Games Week i fjor, men nå som Mossmouth først gir lyd fra seg er det et brak også.

Derek Yu har nemlig gitt oss den første gameplayvideoen fra spillet, og der får vi bekreftet flere teorier vi hadde etter teasertraileren. Blant annet blir det bekreftet at vi spiller som Ana Spelunky, datteren til den originale helten, når vi løper og hopper oss gjennom tilfeldig genererte gravkammere, huler, planeter og mer. Vi får også en smakebit på hvordan multiplayeren fungerer. Faller dette i smak er det greit å merke seg at traileren også gjør det klart at Spelunky 2 ikke kommer før 2019, så vi må bare smøre oss med mer tålmodighet. Dette er ikke akkurat lett når Yu sier at han har implementert en rekke nye ting, deriblant væskefysikk, skjulte stier i områdene og andre ting han vil snakke mer om senere.

HQ
Spelunky 2
Spelunky 2Spelunky 2Spelunky 2Spelunky 2

Relaterte tekster

0
Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Derek Yu og resten av gjengen i Mossmouth lanserte endelig Spelunky 2 til PlayStation 4 for tretten dager siden, og i morgen kommer spillet til PC også. Det er ikke rart...Loading next content