Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Se videoanmeldelsen vår av Bravely Default II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bravely Default II har vært ute siden fredag, og er, tross tittelen, det tredje spillet i serien som startet på Nintendo 3DS tilbake i 2012. Denne gangen foregår eventyret på Nintendos hybridkonsoll, så potensialet er enda større nå. Ingar anmeldte det for oss, men om du heller vil høre en anmeldelse samtidig som du ser gameplay fra spillet, kan du sjekke ut videoanmeldelsen vår nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content