Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves feirer 25 millioner spillere med gaver til oss

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å ha innhold basert på Pirates of the Caribbean og gjøre spillet mer sesong-fokusert har altså gitt Sea of Thieves en skikkelig opptur de siste månedene, noe som nå har ført til enda en gladnyhet.

Rare forteller at Sea of Thieves nå har hatt over 25 millioner spillere siden lanseringen i 2018, og dette markeres på en måte som sikkert vil få enda flere til å stikke hodet innom. Alle som logger inn før klokken 16 den 26. oktober vil belønnes med 25,000 gull og 25 Doubloons. Som om det ikke var nok vil en heldig vinner som leverer en skatte i løpet av denne perioden få hele 25,000,000 gull.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?Loading next content