Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves lanserer en skattejakt i virkeligheten

Piraten på førsteplass vil motta en Gold Hoarder Skull.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sea of Thieves lanserer en skattejakt i virkeligheten, som starter torsdag 11. mai.

The Hoarder's Hunt, som ble kunngjort via nettstedet deres, er det andre ARG-mysteriet teamet har lagt ut, og de sier at det "samler det beste av det vi lærte fra Who Killed DeMarco? (deres første ARG-mysterium) samtidig som det også hyller berømte påskeegg og skattejakter som kom før."

Gjennom en kombinasjon av gåter fra den virkelige verden og oppgaver i spillet vil spillerne kappes om å være den første til å løse mysteriet i fire etapper og vinne premien - en kopi av Gold Hoarder Skull.

Spredt rundt på internett vil en rekke nøkkelord låse opp reiser for de fire etappene i jakten: Skin of Gold; A Feathered Fortune; Portrait of Plunder, og The Crowning Glory - som kan hentes fra Larinna i spillet.

Vellykkede pirater vil deretter konkurrere i et siste kappløp i spillet for å få en gullnøkkel som gjør at de kan kreve hovedpremien.

Den eneste vinnerens lojale mannskap vil bli belønnet med gullnøkler, mens ti andreplasser får sølvnøkler og 100 tredjeplasser i konkurransen får en Reaper's Mark-medaljong.

Alle spillere som ikke er kvalifisert til å konkurrere om belønninger i det virkelige liv, kan få belønninger i spillet og samle Bullion Crowns, som kan selges til Gold Hoarders for en stor sum.

Spillere må melde seg på for å være kvalifisert til å konkurrere om premiene i den virkelige verden på The Hoarder's Hunt, med flere detaljer som følger via mysteriets dedikerte nettsted når den første ledetråden slippes.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content