Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Secretlab og Mojang lanserer ny gamingstol med Minecraft-tema

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter helgens Minecraft Live 2021 er serien hetere enn på lenge. Da er det på sin plass å tipse om at Mojang og Secretlab går sammen for å skape en Creeper-stol som nå er tilgjengelig for forhåndsbestilling, og forventes å sendes den 29. desember. Om du har lyst på en bør du handle raskt, ettersom det kun er 9% igjen av første bølge.

Stolen er en redesignet versjon av Secretlabs TITAN Evo 2022-serie og er tilgjengelig i tre ulike størrelser. Den mindre stolen (150-169 cm) og den vanlige stolen (170-189 cm) selges for €499 mens den store varianten (181-205 cm) listes for €549.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content