Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Selv ikke Kojima trodde Metal Gear Solid ville selge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metal Gear Solid-skaperen Hideo Kojima har forlengst etablert seg som en levende legende i spillbransjen. Slik har det imidlertid ikke alltid vært, og under en Ask me Anything-økt nylig kunne han fortelle at livet var langt tøffere på tiden da det første Metal Gear Solid-spillet ble utviklet.

Faktisk hadde hverken Konami eller han selv særlig tro på spillet, og derfor ble han sittende med størsteparten av jobben selv. Dette beskrev han som en tøff prosess, men samtid en morsom prosess.

Fraværet av støtte bedtød nemlig også et fravær av press, slik at Kojima kunne lage akkurat det han selv ønsket. Han trengte aldri å tilpasse spillet til et bredt publikum, ettersom han ikke trodde det ville nå ut til et bredt publikum. Akk så feil han tok.

I ettertid har naturligvis serien sett enorm suksess og forventningene til det neste kapitlet Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, samt prologen Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, er derfor skyhøy. Høyere enn Kojima noen gang hadde drømt om.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterte tekster

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesScore

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Vi har finkjemmet hver eneste centimeter av en litt for liten militærbase. Det var over litt raskere enn vi hadde håpet, men vi hadde det i hvert fall storveis mens vi holdt på...

1
Så pent er Metal Gear Solid 5

Så pent er Metal Gear Solid 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nvidia er for tiden de som dominerer grafikkmarkedet, og nå har de benyttet anledningen til å skryte litt av hvor pent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er når man bruker...Loading next content