Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Sentinels kvitter seg med Rawkus

Og signerte en ny hovedtrener og strategisk trener.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med 2023-sesongen av Valorant Champions Tour som den første til å inneholde partnerlag og det nye ligaformatet, har vaktlisten som organisasjoner forbereder seg på den kommende sesongen vært helt gal. Og i dag er en fortsettelse av det.

Fordi Sentinels har kunngjort at den har skilt veier med sin trener, Shane "Rawkus" Flaherty, og i hans sted signerte en ny hovedtrener, Don "SyykoNT" Muir, og strategisk trener, Adam "kaplan" Kaplan.

Sentinels snakket om å gå videre fra Rawkus, og uttalte: "Det var ingen enkel oppgave, men du var klar for utfordringen. Vi setter pris på ditt harde arbeid og alt du har bidratt med til Sentinels, takk trener @Rawkus".

Når det gjelder Sentinels faktiske lag med spillere, gjenstår fortsatt fire personer, inkludert Michael "shroud" Grzesiek, noe som betyr at vi i det minste kan forvente å høre en signeringsmelding fra laget - forutsatt at ingen blir løslatt som er.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content