Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Sentinels kvitter seg med Rawkus

Og signerte en ny hovedtrener og strategisk trener.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med 2023-sesongen av Valorant Champions Tour som den første til å inneholde partnerlag og det nye ligaformatet, har vaktlisten som organisasjoner forbereder seg på den kommende sesongen vært helt gal. Og i dag er en fortsettelse av det.

Fordi Sentinels har kunngjort at den har skilt veier med sin trener, Shane "Rawkus" Flaherty, og i hans sted signerte en ny hovedtrener, Don "SyykoNT" Muir, og strategisk trener, Adam "kaplan" Kaplan.

Sentinels snakket om å gå videre fra Rawkus, og uttalte: "Det var ingen enkel oppgave, men du var klar for utfordringen. Vi setter pris på ditt harde arbeid og alt du har bidratt med til Sentinels, takk trener @Rawkus".

Når det gjelder Sentinels faktiske lag med spillere, gjenstår fortsatt fire personer, inkludert Michael "shroud" Grzesiek, noe som betyr at vi i det minste kan forvente å høre en signeringsmelding fra laget - forutsatt at ingen blir løslatt som er.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content